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Matching food and wine - Use your imagination

Set aside for a moment the classic combinations and try something new! Explore the unlimited potential of each grape variety, including those produced in very small quantities. Why not, for example, try a Gewuerztraminer with Asian food or a Chardonnay with jellied chicken. Riesling with sushi is another interesting option, or Viognier with an alpage goat cheese, Himbertscha with a fish tartar. The same applies to reds–try Diolinoir with leg of lamb or Cabernet Franc with stuffed peppers, or Carminoir with braised beef. There are so many combinations that will surprise and delight you!

Pourquoi ne dégusteriez-vous pas un Gewürztraminer sur un plat asiatique, un Chardonnay sur une poule en gelée, ou encore un Riesling sur un plateau de sushis, un Viognier sur un fromage de chèvre d’alpage, voire une Himbertscha sur un tartare de poisson ?

De même pour les rouges : et si vous ouvriez un Diolinoir sur un gigot d’agneau, un Cabernet Franc sur des poivrons farcis et un Carminoir sur un braisé de boeuf ?

Tant d’accords qui sauront à coup sûr vous surprendre et vous enthousiasmer.

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Matching food and wine - The classics
Merlot
Béatrice - 18.12.2016
bonjour,
quel vins rouge accorder avec une dinde à la mandarine et fève tonka?
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